Mate Panoramica Pro

Maak kennis met ons “favoriete kind”.

De Mate Panoramica Pro padelbaan is één van de beste banen in de wereld van padel. De Mate Panoramica Pro is speciaal ontworpen voor de World Padel Tour (2014-2015-2017). Deze padelbaan is voorzien van volledige panoramische zij- en achterwanden van 12mm gehard veiligheidsglas. De baan is uitgerust met frames en heeft een ingelegd hekwerk om blessures te voorkomen. De constructie is 100% veilig en kan goed tegen windstoten. De Mate Panoramica Pro is onze trots en geeft toeschouwers geweldig zicht op de spelers!

NEEM CONTACT OP

Onze favoriete padelbaan

Wanneer je kiest voor de Mate Panoramica Pro krijg je een exacte replica, die gebruikt is tijdens de World Padel Tour (WPT) in 2014, 2015 en 2017. De baan is voorzien van breed glas aan de uiteinden, zonder opzichtige pilaren of buizen, die het zicht van de toeschouwers kunnen blokkeren. Toeschouwers houden hierdoor perfect zicht op het snelle en dynamische spel. De structuur van de padelbaan is met precisie ontworpen en gemaakt om in iedere mogelijke situatie gemonteerd te kunnen worden. De onderdelen worden tijdens de installatie eenvoudig zonder laswerk aan elkaar bevestigd.

De kosten van deze padelbaan
De kosten voor de Mate Panoramica Pro padelbaan aanleggen zijn afhankelijk van de wensen. Om een indicatie te geven van de kosten voor een gemiddelde (semi panoramische) Mate Panoramica Pro padelbaan moet je denken aan een prijs rond de € 45.000,00 exclusief BTW (2021). Dit kan hoger of lager uitvallen afhankelijk van de locatie en uitgangspunten.
Al onze padelbanen zijn ontworpen volgens de technische specificaties van de Internationale Padel Federatie en voldoen aan de voorschriften voor sportfaciliteiten (NIDE 2004). Alle documenten zijn volledig inbegrepen bij de levering van deze padelbaan.

Glas 3000x2000x12Gehard glas 12mm
Glas 2000x2000x12Gehard glas 12mm
Palen 80x60x4Koolstofstaal S-235JR verzinkt en gelakt
Lantaarnpalen4 lantaarnpalen op 48º voor 2 gebieden elk van 400w
GereiStaal conform 8.8 AISI-316
GrasKunstgras in vezel van polypropyleen van 12 mm hoog
Network van padelNylon met treksterkte
VersterkingIn het onderste deel tussen pilaar en voetplaat 380 mm hoogte
Hoek 80 x 10Aan de achterwanden om sterkte aan het glas te geven
Deltavliegers achterAan de achterkant om weerstand te geven
Gaas50x50x4,8 mm elektrolytisch verzinkt en gelakt

Kenmerken baan

Mobiele padelbaan laten aanleggen?
Als je een mobiele padelbaan wilt laten aanleggen, staan wij voor je klaar! Bij ons krijg je de beste service en kwaliteit. Heb je een vraag of zou je graag een offerte willen aanvragen voor de aanleg van deze padelbaan? Neem dan gerust contact met ons op.

NEEM CONTACT OP

Scroll naar boven