Business club

Businessclub Zuid-Oost Brabant en Noord-Limburg is hét zakelijke netwerk. Onze businessclub is actief in regio Zuid-Oost Brabant en Noord-Limburg.
Vitaliteit en gezondheid staan bij ieder bedrijf hoog op de agenda. Werkgevers willen dat hun personeelsbestand gezond is en dat ze lekker in hun vel zitten. Wij zijn wellicht dé oplossing.

Wij zijn ervan overtuigd dat Zuid-Oost Brabant en Noord-Limburg al een enorm sterk zakelijk netwerk heeft. Wij hebben als doel dit op een sportieve manier met elkaar te verbinden. Padel is upcoming en wij zien de mogelijkheid om zakelijke uitdagingen te combineren met sportieve uitdagingen. Padel is namelijk voor ieder niveau toegankelijk. Het is een intensieve sport maar wel voor alle leeftijden.

Wij bieden de mogelijkheid dat niet alleen de directie met elkaar in contact staat, maar dat de tactische en misschien zelfs de operationele laag van jullie organisatie met elkaar op een sportieve manier de verbinding zoekt.

Vanuit de Businessclub zullen verschillende events georganiseerd worden. Deze events zijn nog niet volledig duidelijk, want we zullen diegene die lid worden uitdagen om hun creatieve ideeën tot leven te laten komen. Wat er in ieders geval georganiseerd zal worden zijn:

  • Onderlinge competities/ events.
  • Netwerk lunches.
  • Gezellige borrels.
  • Feesten voor leden.

Wij zijn er namelijk zeker van dat twee zaken heel belangrijk zijn in een businessclub: gezelligheid en sportiviteit.

Wij dagen jou uit om lid te worden zodat we op een sportieve manier zaken met elkaar kunnen doen!

Maak je interesse kenbaar door hier je gegevens achter te laten.

    Scroll naar boven