Voor bedrijven

Personeelsfeest

Ook bedrijven zijn bij ons meer dan welkom. Wil je een origineel personeelsfeest voor je medewerkers organiseren? Wij hebben alles in huis voor een tof, actief en een écht teambuilding personeelsuitje! Gegarandeerd een leuke en actieve dag waar nog veel over gesproken wordt. Het voordeel van een personeelsfeest bij ons? We bieden altijd maatwerk. Wat u wilt kunnen wij verzorgen.

Huren materiaal

Je kunt bij ons materiaal voor padel, tennis en pickleball huren. Omdat je op indoor banen speelt, adviseren we om indoor schoenen in het Padelcentrum te dragen. Het is niet toegestaan om voetbal- of hockeyschoenen te dragen.

Vitaliteit binnen je bedrijf verhogen

Tegenwoordig investeren steeds meer bedrijven in vitaliteitsprogramma’s, het is een onderwerp dat menig bedrijf bezighoudt. Wanneer je als bedrijf zijnde aan de slag gaat met vitaliteit op de werkvloer kan je dat namelijk veel opleveren. Daarom bieden wij bij Snels Padeltotaal abonnementen aan voor medewerkers. Zo kun je jouw medewerkers laten sporten via jouw bedrijf met een bedrijfsabonnement.

Meer weten over een personeelsfeest of bedrijfsabonnement?

Neem dan contact met ons op.

    Scroll naar boven