Mate Endurance Pro

Het meest toegankelijke instapmodel

Op zoek naar kwalitatieve padelbanen waar je als organisatie lang plezier van zult hebben? Bij Snels Padeltotaal in samenwerking met een specialist, krijg je hoogwaardige padelbanen, voorzien van een kooi en overige inrichting. Onze Mate Endurance Pro padelbaan is een echte klassieker! Het is dé perfecte baan voor zowel beginners als gevorderden en biedt een fijn speelcomfort. Bij Snels Padeltotaal in samenwerking met een specialist, bieden we zowel vaste als mobiele padelbanen.

NEEM CONTACT OP

Kenmerken Mate Endurance Pro

Door de hoge kwaliteit van deze baan is de padelbaan bestand tegen alle weersomstandigheden! De Mate Endurance Pro is ontworpen voor (sport)clubs die excellentie zoeken in hun sportfaciliteiten. Daarnaast heeft de baan een zelfdragende structuur, waardoor eenvoudige installatie mogelijk is en toekomstige verplaatsing van locatie. Ook is de baan opgewassen tegen het vochtige Nederlandse klimaat. Onze producten voldoen aan de normen en richtlijnen van het NOC*NSF-kwaliteitszorgsysteem, FEP (Federacion Española de Padel), FIP (Federacion Internacional de Padel), en WPT (World Padel Tour).

De toegankelijkste padelbaan
Deze padelbaan is zeer duurzaam, veelzijdig, toegankelijk en is gemaakt van hoogwaardige materialen. Al onze padelbanen zijn ontworpen volgens de technische specificaties van de Internationale Padel Federatie en voldoen aan de voorschriften voor sportfaciliteiten (NIDE 2004). Alle documenten zijn volledig inbegrepen bij de levering van deze padelbaan.

Baan specificaties

Glas 3000x2000x10Gehard glas 10mm
Glas 2000x2000x10Gehard glas 10mm
Palen 80x60x3,00Koolstofstaal S-235JR gegalvaniseerd en warm gelakt om de afwerking te beschermen tegen slechte weersomstandigheden
Lantaarnpalen4 lantaarnpalen voor 1 ruimte van elk 200 W 22.500 lumen
GereiBevestigingsstaal conform 8.8 ZI
GrasKunstgras in vezel van polypropyleen met een hoogte van 12 mm – Texturized Less Sand-systeem
Network van padellNylon met treksterkte
Friend’s foot 60x60x460x60x4 tussen voetplaat en pilaar van 150 mm hoogte
Gaas50x50x4,8 mm elektrolytisch verzinkt en gelakt tegen alle weersomstandigheden (AKZO-behandeling voor extreme buitencondities)
Kenmerken baan

Mobiele padelbaan laten aanleggen?
Als je een mobiele padelbaan wilt laten aanleggen, staan wij voor je klaar! Bij ons krijg je de beste service en kwaliteit. Heb je een vraag of zou je graag een offerte willen aanvragen voor de aanleg van deze padelbaan? Neem dan gerust contact met ons op.

NEEM CONTACT OP

Scroll naar boven