Mate Endurance Mobile

Huur een padelbaan voor jouw event, why not

Onze Mate Endurance Mobile-padelbaan is speciaal ontworpen voor evenementen. Met de baan kun je op locatie tijdelijk padellen terwijl je in afwachting bent van bijvoorbeeld vergunningen. Laat de leden van jouw club of vereniging niet zonder padel als je een uitstekende mobile padelbaan bij ons kunt huren.

De Mate Endurance Mobile is speciaal ontwikkeld voor (sport)evenementen, gemeentes, particulieren en locaties met sportfaciliteiten, zoals hotels, scholen, sportscholen, clubs op zoek naar een tijdelijk padelbaan voor hun leden, of campings waar de doorstroming van spelers hoog is. Snels Padeltotaal in samenwerking met een specialist, biedt de mogelijkheid om op iedere gewenste locatie een padelbaan te plaatsen, waarmee je de bezoekers van een evenement kennis laat maken met padel. Ook voor clubs en locaties, waar gebruikers al bekend zijn met andere balsporten is een mobiele padelbaan een mooie aanwinst!

NEEM CONTACT OP

Mate Endurance Mobile oplossingen voor verhuur

Padel is een bijzonder spel, maar je hoeft zeker geen pro te zijn om plezier te ervaren op de padelbaan. Padel is als sport toegankelijk, laagdrempelig en de spelregels zijn eenvoudig. Hierdoor kan iedereen gemakkelijk meedoen!

Daarom bieden wij onze Padel Mate Endurance Mobile oplossingen aan voor verhuur, waarmee je altijd en overal padel kunt spelen. Of het nu om een pop-up evenement in de buitenlucht gaat, een padeltoernooi in het centrum van de stad of op een bedrijventerrein, Snels Padeltotaal in samenwerking met een specialist, bespreekt samen met jou de mogelijkheden en denkt mee hoe jouw (padel)droom gerealiseerd kan worden!

Technische specificaties van de Mate Endurance Mobile padelbaan
De Mate Endurance Mobile is een padelbaan van hoogwaardige kwaliteit en heeft stijlvolle afwerkingen. De mobiele padelbaan kan met metalen platen ‘los’ op de grond worden gemonteerd of geplaatst worden op een speciaal ontwikkelde ondergrond. De Mate Endurance Mobile heeft een speciaal trilling dempend systeemstructuur, inclusief versterkte posters in alle voegen. De baan is geschikt voor binnen én buiten.

De Mate Endurance Mobile bevat doorlopend zij-glas en het frame is volledig ingesteld om een eventuele slechte rebound van de bal te beperken en blessures van de speler te voorkomen. Waarborging van de veiligheid van de spelers en toeschouwers staat altijd op de eerste plaats, samen met het comfort en het speelplezier!

Snel geleverd door Snels Padeltotaal in samenwerking met een specialist.
Snels Padeltotaal in samenwerking met een specialist, levert jouw baan op locatie en legt de stalen ringfundering. Met deze mobiele padelbaan heb je de mogelijkheid om padel naar welke locatie dan ook te brengen en is speciaal ontworpen voor sportieve en promotionele evenementen! Deze baan voldoet aan alle voorschriften en vereisten van de FIP (Internationale Padel Federatie), de World Padel Tour en de voorschriften voor sportfaciliteiten (NIDE 2004). Alles is inbegrepen bij de levering van deze padelbaan.

Baan specificaties

Lengte20m (spel binnenmaat) 20,40m (buitenveldmaat)
Breedte10m (binnenmaat spel) 10,40m (buitenmaat veld)
  • De staalconstructie heeft een klassieke en sterke vorm
  • De staalconstructie is gemaakt van koolstof-mangaanstaal en is 2 tot 3 mm dik
  • De Mate Endurance Mobile heeft een hoge weerstand tegen atmosferische corrosie 
  • De Mate Endurance Mobile voldoet aan de ENE-EN 10155-normen
  • Door het gebruik van hoogwaardig en gegalvaniseerd staal heeft de Mate Endurance Mobile een extra lange levensduur.
  • Bij het vormgeven van de onderdelen is gebruik gemaakt van een lasersnijder voor een maximale precisie en afwerking.
  • Roestvorming maakt in de toekomst geen kans, omdat de Mate Mobil is afgewerkt door een robot lasapparaat.
  • Schroefsysteem is bij de ontwikkeling geïntegreerd in de structuur. Dit maakt de Mate Endurance Mobile extra veilig.


*Optioneel: De Mate Endurance Mobile kan geleverd worden met deuren of officiële uitgangen voor buiten.

Kenmeken baan

Mobiele padelbaan laten aanleggen?
Als je een mobiele padelbaan wilt laten aanleggen, staan wij voor je klaar! Bij ons krijg je de beste service en kwaliteit. Heb je een vraag of zou je graag een offerte willen aanvragen voor de aanleg van deze padelbaan? Neem dan gerust contact met ons op.

NEEM CONTACT OP

Scroll naar boven